Forbrukslån
Forbrukslån

Det finnes mange banker og finansieringsselskaper som tilbyr forbrukslån. Men, det kan være litt slitsomt å se gjennom mange nettsider med tilbud om lån, og ikke minst å søke hos ulike banker. Derfor har det i de senere år kommet flere låneformidlere på markedet. Disse hjelper deg med å finne de beste tilbudene på forbrukslån. Blant låneformidlere finner dere Lendo, Online24, Centum og flere andre. Selskapene jobber sammen med ulike banker og hjelper deg med å få tilbud fra samarbeidspartnerne sine.

Lettere å sammenligne

Dette er en fin måte å motta flere tilbud om lån. Du kan dermed sammenligne de ulike tilbudene og bestemme deg for hvilket som passer deg best. Det foregår enkelt på den måten at låneformidleren sender din søknad ut til sine partnere. Disse partnere vet at andre har mottatt samme søknad og vil derfor gjøre sitt beste for å gi deg et godt tilbud. Om bankene mener de kan imøtekomme din søknad, vil de selvsagt også gjerne ha deg som kunde.

Søknaden

Du finner ulike låneformidlere på nettet og et søknadsskjema på nettsiden deres. Fyll ut skjemaet med hvor mye du ønsker å låne og hvor lang tid du vil bruke på nedbetaling. På nettsiden finner du ofte en lånekalkulator slik at du enkelt kan beregne hva et lån vil koste deg hver måned. Når du er ferdig med å fylle ut søknaden, sender du denne inn elektronisk og prosessen blir satt i gang. Blir søknaden godkjent vil du etter hvert motta tilbud fra aktuelle banker. Du kan da sitte hjemme og sammenligne tilbudene før du bestemmer deg for hvilket som er det beste.