Finansa forbrukslån
Finansa forbrukslån

Låneagenten Finansa hjelper deg med å finne det forbrukslånet som har best betingelser for deg. Finansa samarbeider med 11 ulike banker og låneaktører, som har lang fartstid med å låne ut penger. Benytter du deg av Finansa, kan du være heldig å finne et forbrukslån du kan leve med. Finansa gjør det lett for deg å sammenlikne tilbudene de ulike bankene gir deg.

Søk om forbrukslån på 1-2-3

Mange synes det er tiltak å skulle fylle ut lånesøknader. Er du smart ønsker du å få tilbud av ulike banker, slik at du finner et forbrukslån du kan leve med, og som passer din lommebok. Lar du Finansa gjøre jobben for deg, trenger du kun å fylle ut en lånesøknad. Finansa videreformidler nemlig denne søknaden din til sine samarbeidspartnere. Du slipper derfor å oppgi informasjonen din mer enn en gang. Kriteriene for å benytte seg av Finansa er at du er over 18 år, tjener minst kroner 120 000, og at du har bostedsadresse i Norge, samt at du ikke har betalingsanmerkninger.

Koster det noe å bruke Finansa?

Finansa er en gratis tjeneste som tilbys deg som søker forbrukslån. Du betaler ingenting hverken for jobben Finansa gjør med å videreformidle din informasjon. Tjenesten koster heller ingenting dersom du avslår tilbudene du får av de ulike låneutgiverne. Vurderer du å benytte deg av Finansa, kan vi se litt på hva et lån kan komme til å koste deg. La oss si at du låner kroner 65 000, og ønsker å betale dette tilbake i løpet av en 5 års periode. Da er eksempelet på den effektive renten 16,60%, og de totale kostnadene for ditt lån blir da kroner 93 730. Du står fritt til å betale tilbake, mer eller nedbetale over en kortere periode uten at det koster deg ekstra.