Forbrukslån
Forbrukslån

MC koster, men er manges drøm. Problemet er for mange å klare å finansiere et slikt kjøp. Kanskje har du ikke noe ønske om å be noen om å kausjonere, eller banken er lite lysten på å gi deg lån (av en eller annen grunn). Forbrukslån fås uten sikkerhet, og du kan bruke pengene til hva du vil. Muligens en løsning for å finansiere MC-drømmen?

Forbrukslån og MC

Forbrukslån er altså uten sikkerhet, og du kjøper hva du vil. Hva trenger en da mer å vite? Vel, aller først må du sammenligne de forskjellige bankene. Sjekke hvem som gir deg det beste tilbudet totalt sett. Bankene tilbyr også forskjellige lånesummer. Tar man en titt på re:member lev kan du låne opptil kr 350 000, mens yA Bank tilbyr helt opptil kr 500 000. Samtidig vil du fort oppdage at rentene ikke er like. Renten, uansett bank du velger, settes individuelt. Det gjør banken ved å kredittsjekke deg. Deretter settes renten utfra resultatet på denne sjekken.

Planlegg kostnadene før du låner

Det er enkelte ting, man skal ha i bakhodet, før man sender en søknad på forbrukslån. MC-drømmen lar seg realisere, men vær klar over kostnadene. Da renten på et usikret lån er høyere enn på et lån med sikkerhet. Når du velger lånesum, lån aldri mer enn du har behov for, selv om det kan være fristende å låne litt ekstra. Tar du i tillegg høyde for eventuelle renteendringer er det bare å søke. Har du mulighet til å betale ned mer på lånet enn nedbetalingsplanen tilsier? Betal mer, det lønner seg over tid.