Forbrukslån
Forbrukslån

Det er umulig å forutse alle ting som kan gå galt her i livet. Dette vet vi alle. Derfor har vi ordninger med forsikring. Det er forsikring på bil, båt, hytte og hus, og en god del har også egne helseforsikringer. I tillegg til de vanlige kan også låneforsikringer tilknyttet forbrukslån være nyttig.

Låneforsikring

Ingen kan med sikkerhet si at man til enhver tid kan betjene lånene sine. Det kan hende for alle, at man kanskje må ordene en måned utsettelse om mulig, men andre uforutsette ting kan dukke opp. Dette kan gjøre at de økonomiske forpliktelsene blir vanskelig å overholde. Forbrukslån er i utgangspunktet dyrere enn for eksempel et huslån, og manglende betaling av terminer på disse vil bli en økonomisk belastning de færreste kan bære om inntekten forsvinner. Det finnes gode forsikringsordninger som kan hjelpe om dette skulle skje. Santander Consumer Bank er en av bankene som kan tilby forsikring. Betingelsene er varierte og det samme gjelder pris. Når du dermed sjekker tilbud på lån, sjekk samtidig om det er mulighet for låneforsikring.

Dette bør du sjekke i forhold til låneforsikring.

Låneforsikringer er som andre forsikringer, nøyaktig hva som dekkes kan variere. De aller fleste har betingelser for hvem som kan få denne forsikringen. Det går oftest på kjente sykdommer og alder. Du bør sjekke nøye hva som dekkes. Her er noen tips; sykdom, ulykke, arbeidsledighet og kritiske sykdommer (hjerteinfarkt, kreft, hjerneslag, transplantasjoner og liknende). Priser vil variere og det bør kalkuleres inn i totalsummen for et lån, for å sikre at din privatøkonomi takler økte utgifter. Ta for eksempel en kikk på OPP Finans’ tilbud om forbrukslån med forsikring; låneforsikring og låneforsikring pluss.