Forbrukslån
Forbrukslån

Har du brukt tid på å sammenligne forbrukslån har du kanskje stusset over at enkelte utlånere har veldig like tilbud, sågar nøyaktig det samme tilbudet. Dette er tilfellet med Thorn og L’EASY, to selvdrevne selskaper med et godt samarbeid. I realiteten eies Thorn nå av L’EASY, men drives som tidligere i Norge. Dermed utgjør det liten forskjell for deg som kunde.

Forbrukslån fra Thorn eller L’EASY?

Thorn er opprinnelig et selskap som dannet seg et ry i markedet for utleie av hvite- og brunevarer. De siste årene har det kommet flere tilbud fra Thorn, blant annet forbrukslån. L’EASY er samme typen selskap i Danmark, men som nå har utvidet markedet sitt utover de danske grensene. Sammenligner du lånene fra disse to selskapene vil du se at de tilbyr akkurat det samme. Du kan få lån opptil kr 50 000, og få en maksimal tilbakebetalingstid på 5 år. Selskapenes eksempelrente viser at maksimalt lån vil gi en rente, over 5 år, på 15,13%. Andre betingelser er også like, som for eksempel at en må være 20 år for å kunne søke om lån hos begge aktørene.

Klikklån – et samarbeidsprodukt

Mange tilbud på forbrukslån er gunstig for deg som kunde, da det fører til konkurranse om å tilby det beste lånet. Thorn og L’EASY samarbeider om å gi deg enda et tilbud, Klikklån. Dette er et lån med en rente på nedre del av skalaen, og med ellers gode betingelser. Tar du opp maksimalt lån er det på kr 40 000, og kommer med en effektiv eksempelrente på 16,37%. Dessverre kan vi ikke gi deg en mer nøyaktig rente, da denne ført vil bli satt etter at Klikklån har kredittsjekket deg. Nedbetalingstiden på et lån som dette er maksimalt 5 år.