Forbrukslån
Forbrukslån

Vi har funnet frem tre ulike lån som bør passe de aller fleste, ung eller gammel, små- eller storlåner. Det mest avgjørende for de aller fleste er naturligvis de ekstra kostnadene som kommer med norske forbrukslån, og man vil jo aller helst spare så mye som mulig.

Et lån for oss, et lån for deg

Med et norsk forbrukslån fra Bank Norwegian får alle som er fylt 18 år og har en liknet inntekt tilgang til penger. Og best av alt – du får svar på søknaden din umiddelbart, ettersom at hele prosessen er automatisert! Lån opptil kr 350 000 med god samvittighet og markedets beste betingelser.

Trygt hos Santander

Et lån hos den populære tilbyderne vil lønne seg for de som tjener mye. Renten blir fastsatt ut av din inntekt, så norske forbrukslån kan være greit hvis du har fast og høy inntekt. Hos Santander er den effektive renten på nesten 18%, noe som kommer litt av det høye termingebyret på kr 70. Lang nedbetalingstid på 15 år trekker opp.

Lån fra Nordax Finans

Lånet fra Nordax Finans gir deg enkel tilgang til mye penger, men da blir også kostnadene større. En effektiv rente på 19,30% og et etableringsgebyr på kr 1 475 virker ikke så veldig bra, men planlegger du et mellomstort lån som skal betales ned relativt kjapt kan dette være et av de beste norske forbrukslån.