OPP Finans
OPP Finans

OPP Finans er eid av storbanken Gjensidige. De er flinke på markedsføring, noe som gjør at de er blitt meget populære på markedet. Dette lånet passer for deg som enten ønsker å nedbetale annen gjeld, eller trenger en stor sum til andre prosjekter. Men, du trenger ikke å opplyse om hva pengene skal brukes til.

Les vår omtale om OPP Finans her.

Betingelsene med dette forbrukslånet

Man får sjelden bonuser eller rabatter med forbrukslån. Betingelsene man bør tenke på her er heller rentene. OPP Finans har en snittrente på 18,35%. Dette er absolutt en god rente om du sammenligner med andre banker (gå til vår hjemmeside for å sammenligne). Husk at renten din kan blir lavere eller høyere enn snittrenten. Det blir beregnet ut i fra en kredittsjekk banken tar av deg. Du kan låne inntil kr 500 000 hos OPP Finans å bruke inntil 15 år på nedbetalingen. Prøv å betale ned gjelden så fort som du kan. I tillegg til rentene kommer det noen ekstra gebyrer. Dette er en termin beløp på kr 50 og et etableringsbeløp på kr 950.

Slik får du forbrukslån fra OPP Finans

Du må være over 21 år gammel. Ha god økonomi uten inkasso eller betalingsanmerkninger. Du må være norsk statsborger eller ha bodd i Norge i over 3 år. Inntekten din må være på minst kr 200 000 før skatt. Søknaden finner du enkelt på OPP Finans sine nettsider. Dette er unnagjort på et par minutter. Da søknaden blir behandlet med menneskelig saksbehandler tar det noen dager før man får svar. Signerer du kontrakten med BankID vil du ha pengene på konto raskere enn om du signerer via post. Hva er BankID?