Forbrukslån
Forbrukslån

For den som har samlet seg gjeld med kredittkort eller på andre vis, kan et forbrukslån være en fornuftig løsning. Spesielt den som har mange små porsjoner med gjeld spredd hos flere kreditorer, kan nyte økonomiske fordeler av å refinansiere. Det samme gjelder for den som har dyrere gjeld, som for eksempel oppstår fordi man ikke har vært i stand til å betale sine regninger i tide.

Hvordan finne beste forbrukslån for refinansiering?

På våre sider finner du en god introduksjon til de beste tilbyderne av forbrukslån for året 2016. Hvis du er usikker på hvilke tilbydere som gir deg det beste tilbudet, så kan det lønne seg å bruke en finansagent, som hjelper deg med å søke hos mange utlånere på en gang. Finansagenter som Centum Finans eller Lendo hjelper deg med å sondere markedet etter det beste tilbudet for deg.

Kredittverdighet er avgjørende for rentene på forbrukslån

Siden betingelsene for forbrukslån er avhengige av låneinstitusjonens vurdering av din personlige økonomi er det vanskelig å si hvor gode betingelser du får før du søker. Likevel er det meget sannsynlig at du vil forbedre din finansielle situasjon ved å refinansiere spredd gjeld, og samle den på ett sted. Søker du gjennom en finansagent er søknadsprosessen meget enkel. Du sender en søknad som så videreformidles til de utlånerne som finansagenten står i kontakt med. Det er viktig at du oppgir den dokumentasjonen som kreves, og at du er ærlig med de svarene som du gir, på videre forespørsler. Med BankID som gjør det mulig for deg å identifisere deg online, er det stor mulighet for at saken kan ordnes i løpet av dagen.