Forbrukslån
Forbrukslån

Vi sier stadig vekk at du må sammenligne forbrukslån. Det er metoden på å finne det beste lånet for deg. Hopper du rundt fra bank til bank vil nok dette rådet virke noe uholdbart. Derfor har vi her hos oss samlet banker, og listet de opp. Dermed har du et greit og oversiktlig sammenligningsgrunnlag.

Oversikt over forbrukslån

Når man skal lete etter et forbrukslån begynner man kanskje med noen søk online, og havner på en eller annen banks side. Deretter går man kanskje tilbake og inn på en annen hjemmeside, og fortsetter slik «noen bankers tid». Deretter ser man fort at å sammenligne på denne måten er tidkrevende og vanskelig. Derfor har vi samlet banker her hos oss, slik at du skal slippe å lete opp en og en. På denne måten kan man raskt gå gjennom en liste med banker og deres tilbud på lån. Denne måten å sammenligne på er enkelt og lettvint.

Hvor er listen

Siden du nå leser denne teksten er du allerede i gang med å finne lånet for deg. Tidligere nevnte vi at vi hadde lister, og de finner du i en egen meny (på høyre side). Her er alle bankene vi kan gå god for, og det er enkelt å klikke seg videre. I tillegg finner du en oversikt over bankene med beskrivelser og fakta. Det både for vilkår, betingelser og annet angående hver enkelt bank. Du vil også legge merke til at enkelte banker ligger høyere opp på listen enn andre. Dette gjør vi bevist, for å markere at de øverste bankene gir deg gode tilbud.