Santander Flexilån
Santander Flexilån

Når man søker om et lån, tenker man kanskje ikke over hvor mye forskjellige gebyrer vil bli totalt. Gebyrer bør absolutt inn i regnestykket, da dette blir noen kroner i løpet av et låns nedbetalingstid. Får man en gunstig rente, og samtidig ingen gebyrer, kan det bety flere tusener spart over noen år.

Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank er en del av et verdensomspennende finansselskap. Banken tilbyr lån uten sikkerhet, kredittkort og sparing. Det er ikke uten grunn at bankens forbrukslån er blitt populære, med tanke på at de er gebyrfrie. Vær oppmerksom på at dette gjelder lån opptil kr 70 000, men det er en gjennomsnitts lånesum, som skulle passe de fleste. Her er ingen termingebyrer og ikke etableringsgebyr. Det vil si at du kan spare mye penger. La oss si at etableringsgebyr normalt ligger rundt kr 700, og termingebyr rundt kr 35. Allerede første år vil du da ha spart kr 1 120, og resterende år kr 420 pr år. Dette blir det penger av om lånet tar flere år å betale ned.

Gebyrfritt forbrukslån

Det gebyrfrie lånet fra Santander Consumer Bank ligger mellom kr 10 000 og kr 70 000. (Du kan låne mer men da kommer det gebyrer i tillegg). Den effektive renten (bankens låneeksempel) vil være 16,70% på et lånebeløp på kr 65 000, som nedbetales over 5 år. Dette er en gunstig rente i forhold til mange andre banker, og med gebyrfriheten vil det dermed bli et gunstig forbrukslån. Vilkårene for å søke dette lånet er at du har en fast inntekt på minimum kr 200 000 og har vært bosatt i Norge de 3 siste årene. Aldersgrensen er 25 år, og du kan ikke ha aktive betalingsanmerkninger.