yA Bank
yA Bank

Det er flere faktorer man skal sjekke når man ser etter et godt forbrukslån. Et godt forbrukslån skal ikke bare ha gode renter, men også nedbetalingsordning og gebyrer bør være gode. Disse faktorene varierer, og du bør sammenligne forskjellige banker. Når du sammenligner bør yA Bank absolutt være med i bankene du ser på.

yA Banks tilbud

yA Bank har, til tross for kun 9 år i bransjen, klart å markere seg som en av de bedre bankene. Banken har vært vinner av NM i bank hele 8 ganger, og det bør være kvalitetsstempel nok. Banken er norsk, og kan tilby deg alt fra små til store lån. Lån til bil og båt, samt de ordinære usikrede lånene. Forbrukslån har en nedre grense på kr 25 000, og den øvre grensen er kr 400 000. Banken benytter bank-ID til signering av søknad og låneavtalen, og dermed har du også pengene raskt på konto. Tar du opp et stort lån kan du få helt opptil 15 års nedbetalingstid, som skulle holde for de fleste av oss.

Lånet og tilbudet om avdragsfrihet

Velger du å ta opp forbrukslån fra yA bank vil renten bli satt etter en individuell vurdering. Det vil si at du blir kredittsjekket av banken, og renten settes etter din kredittscore. Bankens låneeksempel viser at rentesatsen i snitt kan konkurrere med de fleste. Tar du opp et lån på kr 65 000 vil en effektiv gjennomsnittsrente være 17,68%. Forutsatt at du betaler alt innen 5 år. Fordelen med et lån fra denne banken er også den gunstige nedbetalingsordningen. Her kan du få 3 års utsettelse på betalingen. Det vil si at du betaler kun renteutgiftene dette året, men ikke noe på selve lånet.