KlikkLån
KlikkLån

Det er ikke alltid at tilbudene på forbrukslån er enkle å finne. Da mener vi ikke antallet lån du kommer over, men lånet som passer deg. Leter du etter lån rundt noen titusener kan det være mange å velge i, men vil du i tillegg ha pengene samme dag begrenses utvalget noe. Klikklån er en av bankene som kan tilby deg begge deler; et mindre lån raskt.

Forbrukslån hos Klikklån

Klikklån er kanskje ikke kjent for alle, men de har det mer kjente Thorn i ryggen. Denne lånetilbyderen kom på markedet gjennom Thorn, som vi kjenner godt blant annet for leasing av hvite- og brunevarer. Navnet Klikklån er egentlig ganske betegnende for tilbudet på forbrukslån. Det går såpass raskt å få svar på en lånesøknad, at det er omtrent «klikk» og svaret kommer i retur. Her kan du søke om et raskt lån fra kr 5 000 og opp til kr 40 000. Pengene kommer på konto samme dag. Dette er, som forbrukslån flest, et lån du får uten å stille sikkerhet for lånesummen.

Greie betingelser

Tenker du søke forbrukslån fra Klikklån må du være fylt 20 år. Lånesøknad og låneavtalen kan signeres elektronisk med bankID. Når du søker vil renten settes etter en kredittsjekk. Kommer man godt ut på denne vil man kunne oppnå det beste rentetilbudet Klikklån gir. Akkurat når dette skrives ligger den nominelle årlige renten på 9,9%. Den effektive gjennomsnittsrenten ligger på 16,37% for et lån på kr 20 000, nedbetalt over 5 år. Hvilken nedbetalingstid du ønsker på ditt lån kan du velge selv, men du får maksimalt 5 år.