Forbrukslån
Forbrukslån

Er du på jakt etter gode lån er tilbudene hos Santander Consumer Bank virkelig verdt å sjekke ut. Her kan du få lån med og uten sikkerhet. Lån til bil eller båt. Eller du er kanskje på jakt etter å refinansiere gammel kredittkortgjeld eller annet? I tillegg finner du årets beste forbrukslån her hos denne banken.

Santanders tilbud

Kanskje kjenner du denne banken i forbindelse med andre kredittjenester, som et bredt utvalg kredittkort. Santander Consumer Bank tilbyr også en rekke forskjellige lån. Her kan du få usikrede forbrukslån helt opptil kr 350 000. Du kan også få finansiert bilkjøpet opp til 100% av summen, men med pant i bilen. Tar du lån kan du også benytte anledningen til å ta opp en låneforsikring. Dette sikrer deg økonomisk om noe skulle skje. Har du ikke tenkt å låne kan denne banken også tilby deg gode betingelser på sparing.

Forbrukslånet – beste i 2015

Lånet, som Santander Consumer Bank kaller Flexilån, har ikke etableringsgebyr for lånesummer inntil kr 70 000. Ser man på betingelsene for lånet skjønner en raskt hvorfor dette er et av de beste i 2015. Når det gjelder ekstrakostnadene ved å ta lån er det altså kun rentene som spiller inn, i tillegg til normale terminomkostninger (fakturagebyr) på kr 45. Tar du for eksempel opp kr 65 000 i lån, over 5 år, vil gjennomsnittsrenta ligge på 16,70%. Den eksakte renten som du vil bli tilbydt avgjøres etter individuell vurdering og kredittsjekk. Har du god kredittscore kan denne komme helt ned i rundt 9%. Vær oppmerksom på vilkårene for å søke lånet, som blant annet aldersgrense på 25 år. Sammenlignet med andre tilbud, og utfra vår mening – dette er et av de beste lånene 2015