Forbrukslån
Forbrukslån

Sammenligner du ikke forbrukslån, så kan du tape massevis av penger. Mange tenker kanskje at dette er bare vanlig «tomsnakk», men det er langt fra tilfellet. Undersøkelser viser at renten på de dyreste lånene kan være inntil tre ganger så høye som på de billigste! Da trenger man ikke være rakettforsker for å skjønne at man her kan spare penger.

Sammenlign forbrukslån på nett

Det enkleste du gjør, er å benytte nettstedet vårt for å sammenligne forbrukslån. Da får du en fin oversikt over hvem som tilbyr lån på det norske markedet, og til hvilken rente. Husk uansett at renten fastsettes individuelt, så verken vi eller noen andre kan si noe om renten du kommer til å få før du faktisk har søkt. Sammenligningen er uansett meget viktig slik at du sparer penger. Dersom du kommer over en bank som opererer med 20% som eksempelrente, mot en som kun har 15%, hvor ville du ha søkt?

Søke via en låneformidler

En gunstig løsning kan være å søke forbrukslån via en låneformidler. Da sammenligner du lånene først når du har fått tilbudene i retur. Fordelen her er at alle tilbudene du får er den renten du kommer til å sitte igjen med hos banken du velger, og ikke en eksempelrente. Kanskje er det den mest effektive måten å sammenligne lån på også.