OPP Finans
OPP Finans

Tar du kun en raskt kikk på forskjellige lånetilbud er det ikke sikkert du synes OPP Finans skiller seg så mye ut i mengden. Derfor skal du ta en ekstra kikk på denne banken, og de tjenestene de kan tilby deg. Her kan du få mer enn kun en ordinært forbrukslån.

Selskapet OPP Finans

OPP Finans er et underselskap hos Gjensidige, og dermed en part av Gjensidige Bank. Gjensidige kjenner de fleste godt til, mens OPP er et relativt nytt selskap. Via massiv reklame og avertering har banken blitt raskt kjent, også blant de som ikke leter etter et forbrukslån. Det er ikke kun forbrukslån du kan finne hos OPP, men også flere tilleggstjenester. Tar du opp et lån kan du velge å knytte en forsikring til lånet. Dette sikrer deg om du kommer ut for økonomiske vansker, og får problemer med betalingen. Du har også muligheten til å ha en medlåner når du søker. Dette kan gi deg bedre renter på lånet, samt for enkelte kanskje enklere å få lånet innvilget.

OPP Finans’ tilbud på forbrukslån

OPP Finans kan tilby gode betingelser, og gode renter sammenlignet med mange andre banker. Et forbrukslån på kr 65 000, som du betaler ned over 5 år, har i dag en effektiv rente på 18,35%. Dette er en eksempelrente og du kan oppleve å få en bedre rente enn denne (kommer du godt ut på en kredittsjekk kan OPP tilby deg en bedre rente). Lånet kan fås fra kr 10 000 og opptil kr 500 000. Dermed kan alle finne et lånebeløp som passer dem.