Forbrukslån
Forbrukslån

I løpet av et menneskeliv er det noen få begivenheter som alltid krever litt ekstra. Dåp, konfirmasjon, bryllup og 50-års lag er noen av de. Dette er begivenheter vi husker hele livet, de skaper vakre minner og samhold blant venner og familie. Men slike anledninger byr også på utgifter, utgifter som kan dekkes med et forbrukslån uten sikkerhet. Det hyggelige med et lån til et slikt formål, er at det sjeldent trenger å være så stort.

Forbrukslån uten forklaringer

De færreste utlånere er interesserte i hva du skal bruke pengene til når du søker om et forbrukslån uten sikkerhet. Alle vet at et konfirmasjonsselskap, eller et 50-års lag, kan være dyrt. Men vi snakker likevel ikke om utgifter av det virkelig store slaget. Et kjapt lån på mellom kr 10 000 og kr 20 000 kan gjøre den store dagen virkelig flott, og pengene har dere som regel raskt tilbakebetalt. Et flott minne fra livets store anledninger har en verdi som ingen kan måle i penger.

Raskt ute av verden

Når lånebeløpet er lavt, får vi det også raskt ut av verden. Avhengig av vår økonomi, kan vi velge en nedbetalingstid på mellom ett og to år med en månedlig nedbetalingssum vi helt fint kan leve med. På denne måten kan et forbrukslån uten sikkerhet bli en kilde til en virkelig flott opplevelse som både vi, vår familie og våre venner vil minnes med glede. Undersøk mulighetene hos ulike banker og utlånere, prisen for et lavt lån kan variere ganske mye. Vi anbefaler at du søker om en konkret sum hos flere banker. Dette er kostnadsfritt og når banken gir deg et tilbud har du en helt konkret sum å forholde deg til.