Forbrukslån
Forbrukslån

Nordmenn er et reiseglad folkeslag, og det finnes nærmest ikke grenser for hvor hvilke territorier og land vi besøker. Men det er langt fra billig å reise – nærmere tvert imot – og følgelig kan det være tynt med sparepenger hos mange. Da er det godt å vite at man kan kjøpe reise med et forbrukslån.

Ferie med forbrukslån

Enten man ikke har penger på konto i det øyeblikket man ønsker å reise, eller går og venter på en større utbetaling som kommer om noen måneder, så er det absolutt mulig å finansiere en ferie med et forbrukslån.

Faktisk så viser undersøkelser og statistikker at reise er en av de mest populære kategoriene som nordmenn tar opp forbrukslån til. Søker man om en sum på under kr 50 000 får man utbetalt pengene samme dag som man søker, og renten behøver heller ikke å bli så dyr. Meget gunstig dersom man skal reise for eksempel et par måneder før feriepengene kommer.

Vurder også et kredittkort

Men for deg som ikke skal reise så langt og dersom det ikke skal koste så mye, så kan et kredittkort være et godt alternativ til et forbrukslån. Her får man nemlig inntil to måneder med rentefri nedbetaling, og samtidig har mange slike kort reiseforsikring inkludert. Kanskje et enda bedre alternativ?